Всичките десет легла за интензивни COVID пациенти в силистренската болница са

...
Всичките десет легла за интензивни COVID пациенти в силистренската болница са
Коментари Харесай

Заети са всичките интензивни COVID легла в силистренската болница

Всичките 10 кревати за интензивни COVID пациенти в силистренската болница са заети, заяви за Българска телеграфна агенция шефът на болничното заведение доктор Васил Славов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29917
По думите на доктор Славов силистренската болница разполага с нужната инсталация за откриване на спомагателни интензивни кревати, само че няма задоволително медицински личен състав, който да ги обслужва. Най-остра е потребността от медицински сестри.

От лечебното заведение оповестиха, че през последните месеци на предходната година внезапно се е нараснал броят на децата, признати в болница с Коронавирус. В момента към една трета от леглата в Детското поделение са заети от пациенти с ковид.

От петък в МБАЛ-Силистра е спряна всякаква планова активност.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29917  Каратинирани са 34 паралелки в Пернишко Каратинирани са 34 паралелки в Пернишко  Проф. Ангелов: Новият Коронавирус проект няма да сработи, той е незаконен Проф. Ангелов: Новият Коронавирус проект няма да сработи, той е незаконен  COVID-19 покоси водач на антиваксърското придвижване в Италия COVID-19 покоси водач на антиваксърското придвижване в Италия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР